משרות מזון ומשקאות

דרוש/ה שף/ית מנהל/ת מטבח מרכזי 25 פברואר, 2020

  תיאור התפקיד   ניהול מטבח מרכזי במפעל היצור על כל היבטיו אחריות והובלה קולינרית חדשנות ויצירתיות ניהול כ"א כפיפות לשף החברה שמירה על C/F  ועלויות כ"א שמירה והקפדה על נהלי עבודה, הוראות עבודה, הנחיות מקצועיות ותפריטים. אחריות על נושא בטיחות המזון בכלל מחלקות המטבח שמירה על תשתיות וציוד במחלקות המטבח     דרישות התפקיד […]

דרוש/ה מנהל/ת איזור צפון לחברת קייטרינג 3 ינואר, 2019

תיאור המשרה:

לחברת קייטרינג דרוש /ה מנהל /ת אזור צפון.
אחראי /ת על כל תחנות הקצה שברשותו /ה.
מנהל /ת האזור משמש /ת כחוליה המקשרת בין המפעל לבין הלקוח.
עמידה בתקציב ובתוכנית העסקית של כל תחנה. בניית התכנון ועמידה בביצוע. (בשיתוף מנהל /ת התחנה ועפ"י התחשיב שבוצע ללקוח).
הקפדה על יישום נוהלי העבודה בתחנות הקצה ומתן הדרכה עפ"י תיק הוראות העבודה למנהל /ת תחנה.
עדכון הסכמי לקוחות במפעל בתיאום ובידיעת מנהל השיווק.
גיוס ומיון עובדים לתחנות השירות בעזרת משאבי אנוש.
בדיקה ועמידה באחוזי חו"ג מוקצב לתחנות.

דרישות: 

ניסיון קודם בתחום הקייטרינג, ניהול חדרי אוכל מוסדיים – חובה.
ניסיון קודם בניהול תקציבים.
יכולת ניהול גבוהה.
יחסי אנוש גבוהים.
יכולת מתן שירות גבוהה מאוד.
אסרטיביות וחתירה ליעדים ומטרות הארגון.
רישיון נהיגה בתוקף.
המשרה הינה משרה מלאה.

דרושים/ות עובדים/ות כלליים/יות 3 ינואר, 2019

לחברת קייטרינג גדולה דרושים/ות עובדים/ות כלליים/יות 

העבודה במטבח, כוללת פינוי והגשה בחדרי אוכל מוסדיים 

ניקוי חדר האוכל 

נדרשת יכולת עבודה פיזית 

נכונות לעבודה במשרה מלאה – 06:00-15:00 

אפשרות גם לעבודה במשמרות – ערב 11:00-20:00 

לרשת שיווק מובילה דרושים/ות עובדים/ות 3 ינואר, 2019

לרשת שיווק מובילה בכל הארץ דרושים/ות עובדים/ות עבודה במשמרות של 6-8 שעות ביום . העבודה יכולה להתאים למועמדים שמעוניינים לעבוד בתפקידי אריזה / סדרנות / קופה / ליקוט ועוד . נדרשת זמינות מיידית